Ruimte huren

Verhuur
De gehele periode wordt het gebouw in bruikleen genomen voor en door sociale initiatieven, creatieve start-ups of kunstenaars. Enkele ruimtes zijn daarin vrijgebleven voor incidentele verhuur. Deze stellen wij beschikbaar voor u. Het betreft de vergaderzaal en enkele ruimtes in de kelder.

Voor alle ruimtes geldt dat er aanvullend audioapparatuur (boxen en microfoon), beamerapparaat /-scherm en podium (2m x1m) te huren is. Per apparaat zijn de €50,-, met respectievelijk een borg van €100,- en  €200,-. Voor het podium brengen wij €75,- in rekening.

Vragen over verhuur, voor, tijdens of na de huurperiode kunnen gesteld worden aan Laila.

Vergaderruimte
De vergaderruimte van Lou is gelegen in een prachtig historisch pand aan de rand van de binnenstad. Via de unieke entree van Lou Oudenoord vindt u uw weg naar de vergaderruimte.

Maximaal aantal personen: 20
Kosten: €40,- per uur, ex. BTW

     

Kelderruimtes
De kelderruimtes die wij u kunnen aanbieden voor incidenteel verhuur zijn verschillend qua grootte en indeling. De ruimtes lenen zich goed voor bijvoorbeeld exposities.

Voor de ruimtes staan geen vaste prijzen; dit hangt af van de ruimte en de duur van het gebruik van de gekozen ruimte.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Laila.

Lou als decor
Gebruik maken van het prachtige monumentale pand als decor voor fotoshoots en video-opnames, tegen een vergoeding kan dat ook!

Neem ook hiervoor contact op met Laila.

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor het huren van de ruimte.