JULIA SNIJDER & ELLIS SMAL

JULIA SNIJDER & ELLIS SMAL  //  BUDDY TO BUDDY

Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit een sociaal isolement te komen. Dit doen we door vluchtelingen en Utrechtse inwoners te koppelen op basis van gedeelde interesses. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid en organiseert laagdrempelig contact van mens tot mens. Voor beide kanten is contact een verrijking en geldt dat werelden worden vergroot.
Vijf keer per jaar starten we samen met een hele groep buddy’s een matchingsronde. In vier maanden tijd leren buddy’s elkaar beter kennen, dat begint bij een feestelijk matchingsdiner waarna buddy’s wekelijks met elkaar afspreken. Naast het één-op-één contact bouwen we samen aan een hechte community. Ons doel? Een stad waar iedereen erbij hoort.
Wil je meer over ons weten? Loop langs ons kantoor (C 1.15) of kijk op onze website.

www.buddytobuddy.nl/utrecht
utrecht@buddytobuddy.nl