Gitta de Zwart en Evelien Jansen

GITTA DE ZWART

Grafisch ontwerper en illustrator

“Ik help organisaties om hun meer ingewikkelde boodschappen krachtig te communiceren. Ik structureer en visualiseer hun verhalen. Omdat mensen beeld sneller en beter begrijpen, komen hun boodschappen ook echt aan. Ik werk vooral voor bedrijven die iets nieuws willen neerzetten, zoals een product, of een andere strategie willen uitzetten.”

www.gittadezwart.nl

DE VORMKRAKER // EVELIEN JANSEN

creatieve interventies voor maatschappelijke vraagstukken

“Ik organiseer interventies voor gemeenten, woningbouwverenigingen en non-profitorganisaties. De ene keer is het een spel en de andere keer een digitaal platform. Daarmee probeer ik een conflict op te lossen, meestal gericht op maatschappelijk contact. Zo heb ik bijvoorbeeld spreekkaarten voor anderstaligen gemaakt.”

www.devormkraker.com

foto: Jessica Buijs
tekst: Carlijn Assink